Dotze cellers de la DO Terra Alta participen a la Barcelona Wine Week este febrer

La fira, que arrencava el seu camí l’any 2020, s’ha convertit en una cita ineludible a l’agenda del sector

Barcelona Wine Week
Barcelona Wine Week | Barcelona Wine Week
Aguaita.cat
29 de gener del 2024
Actualitzat a la 13:06h
La Denominaciód’OrigenTerraAlta torna a Barcelona el mes de febrer per participar en la quartaedició de la BarcelonaWineWeek, que enguany se celebra del5al7defebrer al Palau8 del recinte de Montjuïc de FiradeBarcelona.

La DOTerraAlta comptarà amb un espaipropi situat al Nivell0, Carrer C, Estand 302, on els assistents podran trobar els vins de la DO i mantenir trobades amb els 12cellers que enguany participen en la mostra: Altavins Viticultors, Casa Mariol, Celler Batea, Celler Coma d’en Bonet, Celler La Botera, Celler Piñol, Celler Xavier Clua, Herència Altés, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Sant Josep Vins i Viticultors Bateans.

La Barcelona Wine Week està organitzada per Fira de Barcelona a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions. La fira, que arrencava el seu camí l’any 2020, s’ha convertit en una cita ineludible a l’agenda del sector i en un gran aparador de cara als operadors internacionals, contribuint a augmentar les oportunitats de negoci de les empreses expositores.