Una persona mor en l'incendi d'una caravana a Flix

Els Bombers van localitzar el cos sense vida després d'extingir el foc i els Mossos n'investiguen les causes

Dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya
Dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya | Bombers
Aguaita.cat
29 de gener del 2024
Actualitzat a les 11:57h
Una persona ha mort en l'incendid'unacaravana a la partida Mont-redons de Flix, a la Riberad'Ebre, a prop del km 2 de la T-741. Els BombersdelaGeneralitat van rebre l'avís a les 22.40hores d'este diumenge i en arribar al lloc de l'incendi van veure que el foc estava totalment desenvolupat i van ser informats de la possible presència d'una víctima a l'interior.

Els efectius desplaçats, amb dosvehiclesd'aigua i un de comandament amb el sotscap de coordinació territorial, van procedir amb l'extinció de l'incendi. A les 23.11hores van donar-lo per estabilitzat i van fer recerca de la víctima, la qual van localitzar sense vida a l'interior d'una de les caravanes cremades.

En total, el foc va cremar dos caravanes, diverses estructures de fusta adjacents i ampolles de butà, les quals presentaven fuita activa amb foc a la vàlvula de sobrepressió.
 
Els Mossosd'Esquadra es van fer càrrec de la investigació de les causes de l'incendi, i, aquest matí, han dut a terme l'aixecament del cos i posteriors tasques per identificar a la víctima.
 
Al lloc del sinistre, el Sistemad'EmergènciesMèdiques (SEM) va desplaçar una unitat terrestre i també s'hi va adreçar el metge del Centred'AtencióPrimària (CAP) però no van haver de fer cap assistència.