L’actriu Anna Castillo promociona un còctel inspirat en la Ràpita

La barcelonina ha escollit la població marinera, on estiueja, perquè assegura que li evoca felicitat, calma i pau

Anna Castillo, amb el còctel que promociona.
Anna Castillo, amb el còctel que promociona. | Fotogramas
Redacció
26 de gener del 2024
Actualitzat el 27 de gener a la 13:48h
L’actriu barcelonina Anna Castillo s’ha inspirat en la Ràpita per idear un còctel de ginebra que promociona convidada per la firma Bombay Sapphire dins la campanya Mi Inspo Mi Arte, una iniciativa presentada de la ma del guardonat director Baz Luhrmann.  La inspiració de la localitat marinera no és casual. I és que Castillo, guanyadora d’un Goya a la millor actriu revelació per la seua interpretació a la pel·lícula El Olivo (Icíar Bollaín, 2016) hi ha estiuejat en els últims anys, quan li permeten els rodatges.

“La Ràpita sempre m’ha inspirat molta felicitat, molta calma i molta pau, així que si et preguntes on pot estar la inspiració, recorda que pot estar en qualsevol lloc”, ha declarat a la revista cinematogràfica Fotogramas, que publicita juntament amb la ginebra de fama mundial esta combinació que proposa Castillo, a la qual han batejat amb el nom de Glassy, i també una copa exclusiva que evoca un caragol de mar.

El còctel Glassy es composa de ginebra, una quantitat similar de llima i també aigua de mar, i finalment tònica. La campanya es podrà veure en un treball audiovisual que transportarà l’espectador a la badia dels Alfacs.

A més de ser mereixedora d’un Goya, Anna Castillo Ferré (Barcelona, 1993) també ha estat nominada a estos premis en diverses ocasions, per La llamada, per Viaje al cuarto de una madre i també com a millor actriu protagonista per la pel·lícula Girasoles silvestres.