Els treballadors de la Clínica Terres de l’Ebre entreguen 2.800 euros al Projecte Emma

La donació és fruit de les aportacions de personal del centre durant els últims anys

Personal del centre sanitari, amb el xec lliurat al projecte d'investigació.
Personal del centre sanitari, amb el xec lliurat al projecte d'investigació. | Cedida
Redacció
26 de gener del 2024
Actualitzat a les 18:23h
Este divendres al matí, el Comitè d’Empresa de la Clínica Terres de l’Ebre, en representació dels treballadors d’este centre de salut, han lliurat un xec al Projecte Emma per valor de 2.800 euros. La donació és fruit de les aportacions de personal del centre durant el darrers anys amb la voluntat de col·laborar en un programa de salut.

L’entrega ha tingut lloc a les mateixes instal·lacions d’este centre de titularitat municipal i ha comptat amb la presència de part dels professionals de la Clínica Terres de l’Ebre i dels membres del Comitè d’Empresa. A més a més, també hi ha assistit el coordinador del Projecte Emma, Carlos López, i la investigadora predoctoral, Noèlia Gallardo.

En este sentit, el president del Comitè d’Empresa, Cristian Garcia, ha posat en valor el treball del grup de recerca del Projecte Emma, així com la contribució dels treballadors de la Clínica Terres de l’Ebre per a la investigació del càncer de mama. “Volem emfatitzar la implicació i el compromís dels professionals del nostre centre amb la millora contínua de la salut de les persones”, ha conclòs Garcia.

Per la seua banda, el responsable del Projecte Emma ha agraït la donació solidària i altruista per part dels treballadors de la Clínica Terres de l’Ebre. “En nom del Projecte Emma vull donar-vos les gràcies per aquesta aportació”, ha afegit López, “donacions com esta ens permeten seguir endavant en la investigació del càncer de mama, ja siga amb la compra de material, amb l’anàlisi de mostres o en la contractació de personal”.

El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut. Actualment, els investigadors estudien la resposta immune dels ganglis axil·lars en pacients de càncer de mama.