La Regidoria de Cultura de l'Ampolla amplia el banc d'instruments musicals de l'Escoleta Enharmonia

Esta ampliació del banc d'instruments del centre ha suposat una inversió per a l'Ajuntament de 5.160,70 euros amb l'IVA inclòs.

Escoleta de música Enharmonia de l'Ampolla
Escoleta de música Enharmonia de l'Ampolla | Cedida
Aguaita.cat
26 de gener del 2024
Actualitzat a les 10:22h
La RegidoriadeCultura de l'Ajuntamentdel'Ampolla ha adquirit diversosinstrumentsmusicals per tal de cedir-los a l'EscoletadeMúsicaEnharmonia de l'Ampolla. Esta ampliació del banc d'instruments d'este centre ha suposat una inversió per a l'Ajuntament de 5.160,70euros amb l'IVAinclòs.

Segons la directora de l'Escoleta de Música Enharmonia de l'Ampolla, MariaMestre, "la música és un mitjà molt important d'expressió i és sobretot en les primeres etapes de desenvolupament de les persones que aporta grans beneficis als infants. A això se li suma l'objectiu de crear una banda de música a l'Ampolla, projecte que ja estem treballant des de fa un temps".

La regidoradeCultura de l'Ajuntament de l'Ampolla, GemmaCaballé, explica "que el consistori continua apostant per la promoció de la cultura i per fer-ho és fonamental estar al costat de projectes com l'Escoleta de Música Enharmonia, que treballa per apropar l'aprenentatge d'aquest art als més petits de l'Ampolla".