Arriba el Carnaval d’Ulldecona amb desfilades, concerts, sopar i ball entre altres activitats

El primer cap de setmana de febrer el municipi celebra el Carnaval, un dels primers a les Terres de l'Ebre

Torna el Carnaval a Ulldecona
Torna el Carnaval a Ulldecona | Arxiu
Aguaita.cat
24 de gener del 2024
Actualitzat el 25 de gener a les 18:09h
Torna el Carnaval d'Ulldecona, un els primers a les Terres de l'Ebre, amb un cap de setmana ple d'activitats per a grans i menuts. Us presentem els principals actes per a poder començar a fer plans, preparar les disfresses d'enguany i gaudir del Carnaval 2024 al territori.


Divendres 2 de febrer

16.45h Desfilada de carnaval Infantil. Sortida des de davant de l’Escola Ramón y Cajal amb l’acompanyament de carrosses amb música i una xaranga “carnavalera “. En arribar a la plaça de l’Església, Pregó del Rei Carnestoltes a càrrec del alumnes de 6è guanyadors dels VI concurs de pregons. Tot seguit, festa amb sorpreses i tradicional xocolatada solidària en favor de la investigació del càncer infantil (hi haurà una urna per als donatius). El tema de la rua és el món dels SuperHerois

23.00h26èTributdeCarnavald’Ulldecona. Es farà al Lúdik, enguany dedicat a la Músicadelsanys80.

DISSABTE 3 de FEBRER

 
17:00hCarnavalfamiliar.
Concentració de disfresses a la plaça de l’Església, on tindrà lloc una gran festa amb l’espectacle REBOOOMBORI! de la cia d’animació RogerCanals. Humor, ritme, cançons, danses i jocs musicals.
 
18:30hArribadadelsenyorCarnestoltes a la plaça de l’Església i, tot seguit, actuació dels atrevits gamberros i divertits ZIGURATBAND i desfilada fins al pavelló cobert
 
Les colles participants a la rua (mínim 5 persones) i que s’hagin inscrit prèviament a OAC de l’Ajuntament rebran un pernil d’obsequi a la mateixa plaça de l’Església abans de començar la desfilada.
 
En arribar al pavelló, pregó de Carnestoltes a càrrec del CCR i a continuació activitats per als menuts de casa amb monitoratge. que tindran cura d’ells.
 
A partir de les 21.00h. SopardeCarnaval, al pavelló cobert. Els establiments participants faran el repartiment dels menús encarregats prèviament (*). Hi haurà taules i cadires reservades per les persones i colles apuntades, zona per escalfar menjar i servei de barra. Places limitades.
 
23.30hBallambl’orquestraMONTESOL al pavelló cobert. A la 1:30h tindrà lloc el Concursdedisfresses, amb els següents Premis
 
Categoriagrups: 200 € primer, 100 € segon, 70 € tercer i quatre accèssits de 50 €. 
 
Categoriaparelles: 100 € primer i 50 € segon. 
 
Categoriaindividual: 50 € primer i 30 € segon. 
 
En acabar el ball, disco-mòbil a càrrec de .DJMARKRUIZ i DJ. GERARDRB.
 
 
 
Els actes estan organitzats per l’Ajuntament d’Ulldecona amb la col•laboració de: AFA Escola Ramón y Cajal, Llar d’Infants Cuca de Llum, Residència Ulldecona, Espai de Respir i Centre Obert Lúdik – Fundació Ulldecona, AMICS, Xarxa Ulldecona, Centre Cultural i Recreatiu, i Club Twirling Ulldecona. 
 
(*) Establiments on podeu encarregar el sopar de carnaval: Bar Alameda, Bar la Plaça, Burguer Infinity, Celedoni, El Caçador, Kebab Ulldecona, La Bodega, La Pollera, La Taska de Sisco, Lo Paseo, Mosset d’Exequiel, Oco bar Gastronòmic, Pizzeria Florencia, Quiche & Pizza, Taperia Dalia’s, Ve de Gust.