L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'accés nord al municipi

Les obres han durat una setmana i han suposat una inversió de 123.401,10 euros

Carretera del camp de futbol de l'Ampolla
Carretera del camp de futbol de l'Ampolla | Cedida
Aguaita.cat
22 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:47h
L'Ajuntamentdel'Ampolla ha millorat el camí que connecta la zonaesportivamunicipal amb la carreteraN-340. Este vial és una de les entradesalmunicipi i dona accés a diversos equipaments com el CampMunicipaldeFutbol, el PoliesportiuJordiPitarqueCeprià, les pistesdetenis, la deixalleriamunicipal i el magatzem de la BrigadaMunicipal.

A causa de l'alt trànsit rodat que té diàriament este camí i de les pluges, s’havien format sots i escorrenties d’aigua, sobretot als laterals de la via. A això, se li havia de sumar que s'havia desgranat el ferm existent.

L'arranjament del tram de vial del LligallodelaBassadeFornós ha consistit a desbrossar els laterals del camí i realitzar una rasadedesguàs de les aigües que s'acumulen en un dels costats propers a la carretera N-340, amb l'objectiu d'evitar que l'acumulació de les aigües grati el ferm asfàltic nou.

A més a més, s'han cobert els sots existents i s'ha posat aglomerat asfàltic en calent tipus D12 de 5 centímetres de gruix. Per acabar, s'han pintat les línies laterals de tot el tram.

Les obres han durat una setmana i han suposat una inversió de 123.401,10euros amb IVA inclòs.

Segons l'alcalde de l'Ampolla, FrancescArasa, "aquest tram del camí del Lligallo de la Bassa de Fornós és l’accés nord a l'Ampolla des de l'N-340, això fa que tingui un pas de trànsit elevat. A això se li suma que és un vial que s'utilitza tant per a anar a terrenys rurals, com per a accedir a les instal·lacions municipals que hi ha ubicades en aquesta zona. Arranjar-lo i millorar-ne les condicions era una de les prioritats que teníem en aquest nou mandat".