Enderrocaran els quatre habitatges del carrer Costa de Capellans afectats per un incendi esta setmana

Els treballs de demolició es faran de forma manual i s'executaran de manera immediata. Es mantindrà tallat l'accés a vehicles i persones a la plaça de l'Absis

Els immobles, declarats en ruïna, afectats per un incendi el passat dimecres
Els immobles, declarats en ruïna, afectats per un incendi el passat dimecres | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
19 de gener del 2024
Actualitzat el 21 de febrer a les 3:19h
L'AjuntamentdeTortosa ha declarat l'estatderuïna imminent de quatrehabitatges situats al carrerCostadeCapellans. Es tracta de l'immoble que es va incendiardimecres al matí i els tres del costat, tots ells desocupats, els quals seran enderrocats de maneraimmediata amb la finalitat d'evitardanys a les persones i els béns, i possiblesafectacions a l'estabilitatfísica del conjuntpatrimonial de l'entorn immediat.

Pel que fa als treballsd'enderroc s'hauran de realitzar de maneramanual i amb extremada cura, atesa la morfologia de la trama urbana, l'antiguitat i l'estabilitat del conjunt patrimonial de l'entorn immediat i l'estat de deteriorament dels quatre immobles afectats. Les obres han estat adjudicades, per tramitació d'emergència, a l'empresaRegimovi per un import de 156.376euros.

Finalment, mentre s'executen els treballs d'enderroc es mantindrà tallatl'accés a vehicles i persones a tota la zona de la plaçadel'Absis, un tancament que ja es va efectuar el passat dimecres.