L'Ajuntament de Tortosa obre un dipòsit bancari que permetrà generar uns ingressos addicionals

El compte d'estalvi s'ha creat amb 2 milions d'euros d'una subvenció finalista mentre no s'executa, uns recursos que no poden destinar-se a cap altra despesa

Aguaita.cat
18 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:49h
Façana de l'Ajuntament de Tortosa
Façana de l'Ajuntament de Tortosa | S.B.
L'AjuntamentdeTortosa informa que ha obert un dipòsitbancari amb els ingressos que ha rebut d'una subvenció de fons europeus per finançar una obra mentre no s'executa, uns recursos que no poden destinar-se a cap altra despesa. Este dipòsit bancari permetrà generar uns ingressosaddicionals que s'incorporaran al pressupostmunicipal. "Tenim dos milions d'euros afectats a una despesa i, per tant, el seu destí no pot ser cap altre que aquesta despesa. Amb tot, mentre no s'executa aquesta despesa per tal d'optimitzar el saldo bancari hem fet el dipòsit", ha explicat la regidorad'Hisenda, MariaJesúsViña.

Pel que fa a la procedència dels 2milionsd'euros, es tracta del circuitverddelesmuralles, un projecte que actualment està en fase d'exposició pública. "Els ingressos que obtindrem del dipòsit bancari generarà uns rendiments monetaris que sí que permetran realitzar despesa aquest 2024", ha dit Viña, que també ha assenyalat: "És un exemple de la bona gestió del govern municipal".

Finalment, el govern municipal lamenta la 'demagògia' que realitza el grup de JuntsperTortosa. "Junts només fa populisme i crítica, no fa cap proposta per la ciutadania de Tortosa, barreja aspectes de la tresoreria municipal amb el pressupost per intentar confondre a la ciutadania, en lloc d'aportar alguna cosa positiva", ha dit la regidora d'Hisenda.