Un veí de Poble Nou del Delta mor en caure el seu cotxe al canal

A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle, un home de 59 anys

Efectius policials i ambulàncies en el lloc de l'accident a la carretera entre Poble Nou del Delta  i la Ràpita.
Efectius policials i ambulàncies en el lloc de l'accident a la carretera entre Poble Nou del Delta i la Ràpita. | Cedida
Aguaita.cat
17 de gener del 2024
Actualitzat a les 16:07h
El ServeiCatalàdeTrànsit informa que este matí s’ha registrat un sinistreviarimortal a la carretera entre la Ràpita i el PoblenoudelDelta al puntquilomètric 4,2 (Montsià). Els Mossosd’Esquadra han rebut l’avís a les 08.09 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via, ha bolcat i ha caigut a un canal. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle, un home de 59anys, veí del Poble NoudelDelta.  

Segons ha informat el PSC, la víctima es Dionisio Cano Magriñà, membre de l'agrupació socialista i representant de Poble Nou del Delta a la llista del PSC d'Amposta de forma ininterrompuda entre els anys 2003 i 2019. L'accident l'ha patit quan anava a treballar des del Poble Nou, on residia, a PADESA. Segons ha explicat el socialista Toni Espanya en una nota a les xarxes socials, "ell va ser una de les primeres persones a reivindicar la millora de la carretera del Poble a la Ràpita, ja que ho patia en primera persona cada dia per anar a treballar".




Dionisio era una persona coneguda en l'àmbit pesquer i turístic del Delta per la seua implicació directa, un temps com a pescador i com a gestor d'una casa rural en l'actualitat. També havia estat col·laborador durant molts anys de la comissió de festes del Poble Nou.

"Des de l'agrupació lamentem la seua pèrdua prematura i traslladem el nostre condol a la seua dona Laura i a la seua filla Melisa i a tota la seua família.", conclou el comunicat.

Arran de l'accident, s’han activat trespatrulles dels Mossosd’Esquadra, unadotació dels BombersdelaGeneralitat i dosambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb esta víctima són 5 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).
 
 
 
 
 
 

Foto: Cedides