Presenten el cicle formatiu del Circuit d'Emprenedoria Ciutat de Tortosa a partir del 24 de gener

L'oferta formativa inclou un total de sis sessions que són impulsades per l'Ajuntament amb la col·laboració d'institucions, centres de formació i entitats

Presentació del nou Cicle d'Emprenedoria Ciutat de Tortosa
Presentació del nou Cicle d'Emprenedoria Ciutat de Tortosa | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
16 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:24h

Un total de siscàpsulesformatives formen el cicle del Circuitd'EmprenedoriaCiutatdeTortosa que arrencarà el pròxim 24degener i s'allargarà fins al mes de juny.

Una oferta formativa que pretén potenciar la creació de novesiniciativesempresarials i que impulsa l'AjuntamentdeTortosa amb la col·laboració d'institucions, centres de formació i entitats de les Terres de l'Ebre: BaixEbreInnova, la CambradeComerç, la URV, l'AteneuCooperatiudelesTerresdel'Ebre, FundacióGentis i Institutdel'Ebre. Avui el regidord'AccióCívicaComunitària, VíctorGrau; la regidora de PromocióEconòmica, PilarCaballé i representants de les diferents entitats col·laborades, han presentat l'oferta formativa.

"El Circuit d'Emprenedoria aglutina diferents propostes formatives i de capacitació per promoure l'emprenedoria amb l'objectiu de crear un itinerari compartit i únic al municipi", ha explicat el regidor d'Acció Cívica i Comunitària. Pel que fa al primer dels cursos tindrà lloc el 24degener i serà una sessió dedicada als estudisdeviabilitat i plad'empresa, que tindrà lloc al viverd'empresesBaixEbreInnova. En total es duran a terme sis sessions formatives de diferents temàtiques i en diferents espais obertes a qualsevol emprenedor/a. "Es tracta de píndoles curtes i molt pràctiques", ha manifestat Caballé.

A més del pla d'empresa, el Circuit d'Emprenedoria abordarà altres temàtiques com la firmadigital; la gestióadministrativa dels ajuts i subvencions; les vies de finançament; la facturació, deduccions, impostos i obligacions i comunicació i màrqueting. Cada mes es durà a terme un curs fins al mes de juny. Per tal d'inscriure's a qualsevol dels cursos cal fer-ho a través de la web www.circuitemprenedoria.cat .

El Circuit d'Emprenedoria Ciutat de Tortosa és una iniciativa de l'Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració de Baix Ebre Innova, la Cambra de Comerç, la URV, l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre, la cooperativa FITES, la Fundació Gentis i l'Institut de l'Ebre.

Arxivat a