La coala Bunji, inaugura la programació de teatre per tots els públics de la Xarxa Amposta

És un espectacle de teatre i titelles ambientat en l’imaginari australià

La coala Bunji és la protagonista de l'espectacle de la Xarxa Amposta adreçada als menuts de la casa
La coala Bunji és la protagonista de l'espectacle de la Xarxa Amposta adreçada als menuts de la casa | La Xarxa Amposta
Aguaita.cat
16 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:30h

Dissabte vinent,  20 de gener, a l’Auditori de la UnióFilharmònicad’Amposta a les 18 hores el grupXarxaAmposta presenta “BUNJI, lapetitacoala”, de la companyia FestucTeatre. Un espectacle de teatre i titelles, amb una escenografia sorprenent i dues intèrprets que a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivaran al públic des del primer moment.

FestucTeatre s’inspira en tot l’imaginariaustralià, en la seua diversitat, la seua fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar. L’obra ens recorda la innocència dels més petits per no estigmatitzar, ni crea diferències, i d’aquí que l’objectiu sigui simplement expressar i interactuar a través dels sentiments que ocasiona cada situació, sense prejudicis. 

La gran protagonista de l’obra és Bunji, una coala que viu en un paratge únic: un boscd’eucaliptus. Els coales tenen una activitat diària molt escassa, és per això que el tarannà de la nostra protagonista fa ballar el cap a la seua tribu. Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir, enfilar-se,… Per què no es comporta com la resta? Però, de sobte, un fet inesperat farà trontollar el poblat i forçarà a la Bunji a allunyar-se de casa seua. 

Les entrades es podran adquirir al web http://xarxaamposta.fila12.cat/ i a la guixeta el dia de l’espectacle. Els socis de La Xarxa i els titulars del Carnet Jove es beneficiaran d’un descompte en la compra.