VIDEOCLIP El grup senienc Anarres canta contra el fatalisme que nega el futur

La nova cançó, “Deixar-la anar”, reivindica el paper protagonista del jovent en la construcció col·lectiva

Redacció
15 de gener del 2024
Actualitzat a les 18:07h
Fotograma inicial del videoclip.
Fotograma inicial del videoclip. | Cedida
El grup senienc Anarres ha publicat una nova cançó, “Deixar-la anar”, amb la col·laboració d'Adala. Es tracta d'un cant contra els missatges fatalistes que neguen el futur o el presenten al marge de qualsevol possible agenciament democràtic. Un cant que reivindica, no només que sí que hi ha futur, sinó que és quelcom que cal construir col·lectivament. En esta construcció, reivindiquen el paper protagonista del jovent, qui ha de veure en les seues mans la possibilitat d'un futur millor.



La cançó ha estat produïda, gravada, mesclada i masteritzada a Nu Estudi (la Sénia), mentre que el videoclip, que està protagonitzat per l'actriu i artista polifacètica Paula Lúa, ha estat produït per Blackmaints (Castelló). 

Anarres és un grup de música rock iniciat per David Mingorance López (un dels cantants i compositors de Mascarats), un dels vocalistes juntament amb Maria Mingorance López (també cantant de Mascarats), mentre que Pau Ortiz és el guitarrista, Cristian Pepió, el bateria, i Vlad Bobu, el baixista.

El propòsit amb què va néixer el grup era continuar expressant a través de la música tot allò que els preocupa del món. Este propòsit es va materialitzar fa gairebé dos anys amb la publicació del disc L'illa dels referents, format per 12 temes produits, gravats, mesclats i masteritzats per Pau Ortiz Prades (Nu Estudi).