Tortosa serà la seu del campionat estatal de judo infantil i júnior este cap de setmana, amb 500 participants

L'esdeveniment , al pavelló Jordi Angelats de Ferreries, portarà 3.000 visitants, segons l'Ajuntament

Presentació de l'esdeveniment esportiu que tindrà lloc el cap de setmana.
Presentació de l'esdeveniment esportiu que tindrà lloc el cap de setmana. | Cedida
Redacció
11 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:24h

El proper cap de setmana, 13 i 14 de gener, Tortosa es convertirà en la capital estatal del judo amb la celebració de la X Copa Ciutat de Tortosa i la X Copa A d'Espanya Júnior, amb el III Memorial Cristóbal Daudén-XIII Supercopa d'Espanya Infantil. Un campionat que tindrà lloc als cinc tatamis que s'instal·laran al pavelló Jordi Angelats de Ferreries.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Víctor Grau; la presidenta del Club de Tecnificació de Judo Priorat-Terres de l'Ebre, Àngels Cid i el director tècnic de l'entitat, han presentat avui l'esdeveniment esportiu. Un campionat estatal de judo que mobilitzarà més de 500 esportistes i portarà prop de 3.000 persones a Tortosa.

"Es tracta d'una competició que portarà joves promeses del judo a la ciutat procedents de totes les comunitats autònomes, Andorra i Portugal. Un esdeveniment esportiu de primer nivell que portarà milers de visitants a la ciutat", ha explicat Grau.

Dissabte serà el torn de la categoria infantil en què hi haurà 320 participants, mentre que diumenge tindrà lloc la categoria júnior amb 220 competidors. En este campionat també hi participaran joves promeses del judo de les Terres de l'Ebre, concretament sis infantils i tres de júniors.

L'organització del campionat va a càrrec del Centre de Tecnificació Priorat Terres de l'Ebre i les Federacions Catalana i Espanyola de Judo amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa.