La Temporada d’Arts Escèniques programa 14 obres de teatre a Amposta fins al maig

El tret de sortida el donarà l’obra "Taxi" de la companyia Pastisset GT, este dissabte 13 de gener al Casal Cívic de Gent Gran

Presentació de la temporada, este dimecres.
Presentació de la temporada, este dimecres. | Cedida
Redacció
10 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:31h

L’obra de teatre "Taxi", de la companyia Pastisset GT, este dissabte 13 de gener al Casal Cívic de Gent Gran, donarà tret de sortida a la Temporada d’Arts Escèniques 2024 a Amposta, que ha programat fins a 14 obres per als primers cinc mesos de l’any. Així, de gener a juny, a Amposta s’hi representaran quatre obres de teatre amateur de companyies de les Terres de l’Ebre, quatre de teatre familiar i sis obres de teatre professional.

"És una oferta variada que atrau, no només a gent d’Amposta, sinó també a la resta del territori", explica l’alcalde, Adam Tomàs, tot afegint que es tracta ja d’una temporada de teatre "estable i consolidada" i que "intenta arribar a tots els públics i facilitar que tothom se senta atret per l’oferta cultural dissenyada per l’Ajuntament d’Amposta". A més de posar en valor la varietat de les obres programades, tant pel que fa a la tipologia com a la temàtica, l’alcalde també ha posat èmfasi en el fet que "amb la voluntat de facilitar l’accés de tothom a l’oferta cultural, hi ha tarifes adaptades a tots els públics".

En este sentit, els joves de 12 a 30 anys poden comprar les entrades a les obres professionals per 6 euros; les dos últimes files d’estes mateixes obres sempre tenen un preu de 8 euros, hi ha descomptes del 20% per a pensionistes, famílies nombroses o monoparentals, per a carnets d’estudiant, socis d’Òmnium Cultural, i amb carnet de l’Associació de Teatre de Catalunya, i descomptes del 10% per als membres del Club Tr3sc i amb carnet de la Biblioteca Sebastià J. Arbó. En els espectacles de teatre familiar, només hi ha descomptes per als socis de la Xarxa.

Per la seua banda, la regidora de Cultura i Memòria Històrica, Inés Martí, ha destacat la qualitat de les obres programades, "moltes de les quals estan ara o han estat a les millors sales de teatre i amb noms del panorama teatral català", i el fet que s’hi tracten temes diversos i en formats diversos. "Hi ha humor, drama, màgia, titelles, entre d’altres", ha detallat. Podeu consultar tota la programació al document adjunt.