L’Oficina de Transició Energètica del Montsià obre un punt d’assessorament dos divendres al mes

Atendrà al vestíbul de l'ajuntament d'Amposta d'11 a 14 hores sense cita prèvia els divendres de servei

Es poden plantejar dubtes sobre factures, consum o instal·lacions, entre altres.
Es poden plantejar dubtes sobre factures, consum o instal·lacions, entre altres. | Bernat Cedó.
Redacció
10 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:32h

L’Oficina Comarcal de Transició Energètica, del Consell Comarcal del Montsià, en col·laboració amb el Copate, obrirà un punt d’atenció a la ciutadania a l’ajuntament d’Amposta durant el primer semestre de l’any. En concret, estarà d’11h a 14h. Els divendres 12 de gener, 2 i 23 de febrer, 8 i 22 de març, 5 i 26 d’abril, 10 i 24 de maig i 7 i 21 de juny.

El tècnic de transició energètica atendrà qualsevol persona que li porte factures de consum (elèctric, gas, d’aigua) les analitzarà i l’assessorarà en una millor contractació o per millorar el consum i reduir els costos i si es té accés al bo social. També podrà respondre consultes sobre instal·lacions de plaques fotovoltaiques solars per autoconsum individual o compartit, comunitats energètiques; consultes sobre rehabilitació energètica d’edificis, o informació sobre subvencions en energies renovables, entre d’altres.

"L’any passat vam implementar el projecte Amposta Ciutat Sostenible per posar el focus en tot allò que té a veure en la sostenibilitat i protecció del medi ambient", recorda l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "i és un projecte que va arribar per quedar-se i tenyir tot allò que fem". "Este servei d’assessorament energètic va en aquesta línia i vol ajudar a tota la ciutadania a fer un consum energètic més sostenible i eficient", apunta.

És un servei obert a tothom i gratuït i no cal cita prèvia. Només cal dirigir-se al vestíbul de l’ajuntament els divendres de servei de 11h a 14h i allí se’ls atendrà.