08
de gener
del
2024
Actualitzat
a les
18:57h
L’alumna Paula Rué Barberà, de segon curs de cicle formatiu de Pastisseria de l'Institut Dertosa de Tortosa, ha estat seleccionada per participar en la final de la Generació Belcolade i convertir-se, en cas de guanyar, en la millor mestra xocolatera promesa d'Espanya. L’alumna està preparant la prova amb el suport i acompanyament del professor i mestre pastisser Sergio Márquez.
L’alumna lluitarà per el triomf amb la finalitat de promocionar la marca d'autèntica xocolata belga Belcolade de PURATOS i convertir-se en ambaixadora en la categoria júnior que promocionarà la marca Belcolade, fomentant la formació professional de qualitat en pastisseria, utilitzant com a principal ingredient la xocolata.
El jurat estarà format per cinc membres reconeguts mestres professionals de la pastisseria i alguns comissaris. Una part dels membres del jurat s'encarregarà d'avaluar la degustació i presentació dels treballs, la neteja, l'ordre en el treball i el compliment estricte de les normes i dels temps del concurs. Al concurs es van presentar alumnes de tota Espanya, i només tres han passar a la final.
La prova final es durà a terme el proper mes de maig a Sils (Girona), on hauran d'estar deu hores elaborant les seues tres peces per intentar convertir-se en el millor xocolater júnior de la Generació Belcolade. L’Institut Dertosa dona l'enhorabona a Paula Rué Barberà per tots els mesos de preparació, i un reconeixement especial al professor per l’esforç desinteressat en este projecte.
L’alumna lluitarà per el triomf amb la finalitat de promocionar la marca d'autèntica xocolata belga Belcolade de PURATOS i convertir-se en ambaixadora en la categoria júnior que promocionarà la marca Belcolade, fomentant la formació professional de qualitat en pastisseria, utilitzant com a principal ingredient la xocolata.
El jurat estarà format per cinc membres reconeguts mestres professionals de la pastisseria i alguns comissaris. Una part dels membres del jurat s'encarregarà d'avaluar la degustació i presentació dels treballs, la neteja, l'ordre en el treball i el compliment estricte de les normes i dels temps del concurs. Al concurs es van presentar alumnes de tota Espanya, i només tres han passar a la final.
La prova final es durà a terme el proper mes de maig a Sils (Girona), on hauran d'estar deu hores elaborant les seues tres peces per intentar convertir-se en el millor xocolater júnior de la Generació Belcolade. L’Institut Dertosa dona l'enhorabona a Paula Rué Barberà per tots els mesos de preparació, i un reconeixement especial al professor per l’esforç desinteressat en este projecte.