Una alumna de l’Escola d’Hoteleria de l'Institut Dertosa opta al títol de millor mestra xocolatera promesa d'Espanya

És una de les tres finalistes de la segona edició del Concurs Generació Belcolade

Paula Rué Barberà, una de les tres finalistes del concurs.
Paula Rué Barberà, una de les tres finalistes del concurs. | Cedida
Redacció
08 de gener del 2024
Actualitzat a les 18:57h
L’alumna Paula Rué Barberà, de segon curs de cicle formatiu de Pastisseria de l'Institut Dertosa de Tortosa, ha estat seleccionada per participar en la final de la Generació Belcolade i convertir-se, en cas de guanyar, en la millor mestra xocolatera promesa d'Espanya. L’alumna està preparant la prova amb el suport i acompanyament del professor i mestre pastisser Sergio Márquez.

L’alumna lluitarà per el triomf amb la finalitat de promocionar la marca d'autèntica xocolata belga Belcolade de PURATOS i convertir-se en ambaixadora en la categoria júnior que promocionarà la marca Belcolade, fomentant la formació professional de qualitat en pastisseria, utilitzant com a principal ingredient la xocolata.

El jurat estarà format per cinc membres reconeguts mestres professionals de la pastisseria i alguns comissaris. Una part dels membres del jurat s'encarregarà d'avaluar la degustació i presentació dels treballs, la neteja, l'ordre en el treball i el compliment estricte de les normes i dels temps del concurs. Al concurs es van presentar alumnes de tota Espanya, i només tres han passar a la final.

La prova final es durà a terme el proper mes de maig a Sils (Girona), on hauran d'estar deu hores elaborant les seues tres peces per intentar convertir-se en el millor xocolater júnior de la Generació Belcolade. L’Institut Dertosa dona l'enhorabona a Paula Rué Barberà per tots els mesos de preparació, i un reconeixement especial al professor per l’esforç desinteressat en este projecte.