La víctima mortal de l'accident a la C-12 és una veïna de Flix de 46 anys

El seu vehicle ha xocat contr aun camió i dos menors han resultat ferits, una en estat crític i l'altre greu

Accident a la C-12, a Flix
Accident a la C-12, a Flix | Cedida JS
Redacció
03 de gener del 2024
Actualitzat el 25 de març a les 15:08h

Inici d'any accidentat a la Ribera d'Ebre. Una dona ha mort este dimecres a la tarda en un accident a Flix. Per causes que encara s’estan investigant, han col·lidit un turisme i un camió. A conseqüència del xoc, ha mort la conductora del turisme, C.S.R., de 46 anys i veïna de Flix. A més, dos menors que també viatjaven en el mateix vehicle han resultat ferits, una menor en estat crític, que ha sigut traslladada amb helicòpter al Joan XXIII, i un menor en estat greu, traslladat amb unitat terrestre al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència, s’han activat 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 4 ambulàncies i 1 helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via s’ha tallat en els dos sentits de la marxa i abans de les 19 h s’hi ha habilitat pas alternatiu.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.
 

Arxivat a