Els Reis Mags arribaran a Amposta en vaixell elèctric

La temàtica de la cavalcada girarà al voltant del món de Mario Bros

El vaixell elèctric arribarà divendres al vespre.
El vaixell elèctric arribarà divendres al vespre. | Cedida
Redacció
02 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:31h

Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a arribar a Amposta pel riu, enguany sobre una embarcació molt especial: el vaixell elèctric. Tot i que el vaixell encara no està 100% en funcionament per al públic, s’ha habilitat un permís especial per poder donar un cop de mà a Ses Majestats. A l’embarcador, les xiquetes i xiquets podran veure com els Reis d’Orient fan parada a la ciutat, este divendres, 5 de gener, a les 18 h.

Un cop hagen saludat els infants que vagen a rebre’ls, els Reis d’Orient es traslladaran fins a la plaça de la Pagesia (davant d’Apasa), on s’iniciarà la desfilada amb el tram sense llum i so per a infants amb diversitat funcional, fins a la cruïlla de l’avinguda Josep Tarradellas amb el carrer Itàlia. Des d’allí seguirà la cavalcada, que recorrerà l’avinguda de la Ràpita fins al carrer Major. Posteriorment, Ses Majestats es faran una foto amb els més menuts a la plaça de l’Ajuntament.

La temàtica de la cavalcada girarà al voltant del món de Mario Bros i la resta de personatges del conegut videojoc, que acompanyaran els Reis i els seus patges pels carrers de la ciutat. Com cada any, està previst que a la cavalcada hi participen més de 400 persones.

Recollida de paquets

D’altra banda, estos dies previs a l’arribada dels Reis, els Amics dels Cavalls recolliran els paquets per als Carters Reials, el dijous 4 (De 15 a 21 h) i el divendres 5 (de 9 a 22 h) al teatre del Casal municipal.