Dos detinguts al Montsià després d’una persecució a tot drap amb envestida a un vehicle policial inclosa

Els individus van abandonar el cotxe amb les rodes punxades en ple nucli urbà de Santa Bàrbara, on residix un dels detinguts, i un segon a Masdenverge

Fotograma d'un vídeo enregistrat per un veí a Santa Bàrbara.
Fotograma d'un vídeo enregistrat per un veí a Santa Bàrbara. | Edu RV
Redacció
02 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:32h

La calma habitual del vespre del dia de Cap d’Any va quedar del tot interrompuda ahir a Santa Bàrbara pel so estrident de les sirenes dels vehicles policials que van acudir a n’esta població del Montsià. Eren les patrulles dels Mossos d’Esquadra disponibles a la zona, que van ser alertades passades les 20 hores arran d’un robatori amb força que s’hauria produït en una finca de la partida de Collades, a Amposta, i que va propiciar una persecució a tot drap per diversos termes municipals, tal com ha informat La Plana Ràdio i ha confirmat aguaita.cat.

La cursa entre els presumptes lladres i els cotxes policials va començar quan una patrulla va acudir a l’avís telefònic degut a que l’informant havia detectat moviments sospitosos a la finca esmentada. En acudir a l’indret, els agents van veure com un cotxe sortia contra direcció a tota velocitat per fugir de la zona i en aquell moment va començar la persecució d’uns 20 minuts de durada per vies dels termes d’Amposta, Masdenverge i Santa Bàrbara, a la qual es van anar sumant nombroses patrulles policials. En el decurs de la mateixa es van produir fins i tot alguna envestida a un dels vehicles dels Mossos. Finalment, en ple nucli urbà de Santa Bàrbara els ocupants van abandonar el vehicle amb les rodes punxades i els agents van aconseguir primer detenir un dels ocupants pels carrers i després un segon, un individu sobre el que consten nombrosos antecedents policials, a la casa on residix a Masdenverge.

De moment la investigació està oberta, per la qual cosa no es descarten noves detencions. No s’ha fet públic encara el contingut del robatori, si bé els detinguts de moment estan acusats de robatori amb força, conducció temerària i danys.
 

Arxivat a