Un ferit greu en un accident entre un turisme i un tractor a Tivenys

També s’ha produït un segon sinistre per sortida de la via a Gandesa, amb una ferida lleu

Imatge del turisme que ha topat amb el remolc del tractor aturat.
Imatge del turisme que ha topat amb el remolc del tractor aturat. | Cedida
Redacció
27 de desembre del 2023
Actualitzat el 13 de març del 2024 a les 14:05h

El conductor d’un turisme ha estat traslladat este dimecres a l’hospital Joan XXIII de Tarragona en estat greu després d’haver patit un accident a Tivenys, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre s’ha produït quan el vehicle que conduïa per la carretera T-301, que unix Benifallet amb Tortosa, ha topat amb un tractor amb remolc que estava aturat, minuts després de les 9 del matí.

La víctima ha quedat atrapada dins del cotxe i ha estat auxiliada per quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. Presentava un politraumatisme facial i l’han atès efectius del Servei d'Emergències Mèdiques.

D’altra banda, este dimecres al migdia s’ha produït un altre accident a les carreteres ebrenques, concretament a Gandesa, per sortida de la via d’un turisme a la carretera TV-7231, entre Gandesa i la Pobla de Massaluca. El cotxe ha donat diverses voltes de campana i la conductora ha estat atesa pel SEM i traslladada a l’hospital comarcal de Móra d’Ebre en estat lleu. Hi han acudit tres dotacions dels Bombers.
 

Arxivat a