Sis dècims d'un cinquè premi de la Loteria de Nadal, venuts a l'Ametlla de Mar

Les Terres de l'Ebre agraciades amb els cinquès premis de la Loteria de Nadal

Dècims de la Loteria de Nadal
Dècims de la Loteria de Nadal | Europa Press
Aguaita.cat
22 de desembre del 2023
Actualitzat el 13 de març del 2024 a les 16:35h

Sembla que els cinquès premis de la LoteriadeNadal estan agraciant a les Terresdel'Ebre. I és que després 88979, el tercer cinquè premi de la loteria de Nadal venut a Alcanar s'ha cantat el 01568, sis dècims del qual han estat venuts a l'AmetlladeMar.

El 01568, el cinquè cinquè premi de la Loteria de Nadal, ha distribuït 35 sèries a Pineda de Mar i 30 més a Tarragona. També se n'ha repartit una sèrie i un dècim a l’Hospitalet de Llobregat, una sèrie més a Llinars del Vallès, 6 dècims a l’Ametlla de Mar i 5 a la Pineda. Així mateix, s’ha venut un dècim a diverses poblacions: Badalona, Barcelona, Manresa, Terrassa, Vilafranca del Penedès i la Jonquera. El premi està dotat amb 60.000 euros cada sèrie. Els nens de Sant Ildefons l’han cantat a les 10.40 hores.

La resta del premi s’ha repartit en altres municipis de l’Estat. A Siesta (Balears) s’han venut 15 sèries i sis dècims, a la Línia de la Concepción (Cadis) s’han repartit 15 sèries i un dècim, i s’han distribuït 15 sèries més a Getxo (Biscaia) i San Bartolomé (Las Palmas).