L’Ajuntament d'Amposta atorga prop de 40.000 euros a les AFA dels centres educatius de primària per a llibres

És el tercer curs escolar que l’Ajuntament atorga esta ajuda que repercutix directament a les famílies amb un descompte en la quota de material

Imatge d'arxiu d'un infant amb material escolar.
Imatge d'arxiu d'un infant amb material escolar. | Cedida
Redacció
21 de desembre del 2023
Actualitzat a les 16:24h
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Amposta ha aprovat atorgar prop de 40.000 euros a les cinc associacions de famílies dels centres públics d’educació infantil i primària per al desenvolupament de programes de "socialització de llibres i material", segons afirma en una nota de premsa, per al curs 2023-2024. És el tercer curs escolar que l’Ajuntament atorga esta ajuda que repercutix directament a les famílies amb un descompte en la quota de material i llibres que han de costejar a principis de curs.

El suport als centres educatius de la ciutat ha estat sempre una de les nostres prioritats", assenyala l’alcalde, Adam Tomàs. "Fa tres cursos vam crear estes ajudes a la socialització dels llibres per afavorir la reutilització de llibres o material i fomentar així la sostenibilitat i la reducció de residus i a la vegada ajudar a les famílies a fer front a les despeses que suposa l’inici del curs", recorda la regidora d’Educació i segona tinent d’alcalde, Núria Marco.

Esstos ajuts a les AFA se sumen a les que l’Ajuntament atorga a les mateixes entitats per a l’organització d’activitats.