Amposta prepara unes festes de Nadal inclusives

Hi haurà trams sense llum i so a l’inici del recorregut de l’arribada del Pare Noel i Reis, cues ràpides i es repartiran caramels sense sucre

Amposta prepara les activitats nadalenques adaptades als xiquets i xiquetes amb diversitat funcional
Amposta prepara les activitats nadalenques adaptades als xiquets i xiquetes amb diversitat funcional | Cedida
Aguaita.cat
21 de desembre del 2023
Actualitzat el 13 de març del 2024 a les 16:35h

L’Ajuntamentd’Amposta prepara activitats de Nadalinclusives per garantir que tots els xiquets i xiquetes puguen gaudir plenament dels actes festius. "En aquestes dates tan màgiques i especials, sobretot per als infants, estem compromesos a crear un ambient acollidor i accessible per a tothom, independentment de les seues necessitats", deia la regidoradeFestes, AnnaTomàs.

Amb l’objectiu que totes les persones puguen gaudir per igual de l’oci, s’han implementat diferents accionsinclusives com els tramssensellum i so a l’inici del recorregut de l’arribada del PareNoel i Reis, les cuesràpides a la Caseta, el patge reial i la cavalcada o els caramelssensegluten.

La primera activitat serà l’arribada del PareNoel, el diumenge24 a les 16hores, on s’habilitarà un tram, de la plaçadelaPagesia fins a la cruïlla del carrerJosepTarradellas amb el carrerItàlia, senseso i llums per als infants amb diversitatfuncional. Este mateix sector també serà el que notindràllum i so a la cavalcadadeReis, el 5degener a les 18hores.

D’altra banda, les persones amb diversitat funcional tant física com psíquica podran accedir a cues ràpides als actes de l’Ajuntament, concretament a la Caseta de Nadal, l’arribada dels patges reials i la cavalcada de Reis. Les persones que necessiten gaudir de l’activitat adaptada, només cal que s’acrediten a les persones encarregades de les activitats, que aniran identificades, per a poder accedir a la cua ràpida.

Finalment, com és habitual, tots els caramels que es repartiran seran sensegluten perquè els infantscelíacs en puguen gaudir.

 

Arxivat a