Detenen quatre homes, un d'ells menor, pel robatori d’una caixa forta en un domicili de Tivenys

En les entrades judicials als domicilis es van localitzar part dels objectes sostrets a Tivenys

Vehicle dels Mossos d’Esquadra
Vehicle dels Mossos d’Esquadra | Albert Segura
Aguaita.cat
20 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:44h
Agents dels Mossosd’Esquadra de la RegióPolicialdeTerresdel’Ebre van detenir ahir treshomes de 28, 29 i 44anys i un menor de 16anys com a presumptesautors dels delictes de pertinença a grupcriminal i robatoriambforça a interior de domicili.

Les detencions són resultat d’una investigació oberta arran d’un robatori amb força a interior de domicili produït el passat 28 de novembre a Tivenys (Baix Ebre).

De la investigació es desprèn que els lladres van accedir a la casa i, un cop a l’interior, van sostreure una caixa forta que contenia diversos objectes amb un alt valor econòmic.

Gestions posteriors d’investigació van permetre ubicar a les localitats del Perelló (Baix Ebre) i a Calafell (Baix Penedès) els pisos on s’amagaven els presumptesautors.

Amb els diferents indicis incriminatoris, els Mossos d’Esquadra van realitzar ahir dues entrades i perquisicions en els domicilis investigats.

Les entrades es van saldar amb la detenció de tres dels investigats, un d’ells menor d’edat, els quals residien en un domicili del Perelló, mentre que un quart investigat ha estat localitzat i detingut en un habitatge de Calafell.

En el transcurs d’este dispositiu els policies han pogut recuperar part dels objectes sostrets en el domicili assaltat a Tivenys.

D’altra banda, als tres detinguts que residien al domicili del Perelló també els ha estat atribuït un delicte contra la salut pública, ja que durant l’escorcoll de l’habitatge es va localitzar la quantitat de tresquilograms de cabdellsdemarihuana.

La detenció del menord’edat va ser comunicada a la FiscaliadeMenors i este va quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial.

Els altres tres arrestats passaran en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.