Més d'una vintena d'empreses col·laboren en el procés comunitari de Tortosa

L'Ajuntament lliura un diploma acreditatiu a les empreses per la seua implicació amb els programes, projectes i accions vinculats al procés comunitari

Les empreses col·laboradores van rebre un diploma al Saló de Plens de l'Ajuntament
Les empreses col·laboradores van rebre un diploma al Saló de Plens de l'Ajuntament | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
20 de desembre del 2023
Actualitzat a les 12:16h
Un total de 23empreses han rebut el distintiud'empresacol·laboradora amb el procéscomunitari de Tortosa per la seua implicació amb els programes, projectes i accions impulsats en el marc del procés.

Es tracta d'un distintiusimbòlic que mostra el compromíssocial del teixitempresarial i que promou l'ús de la responsabilitat social corporativa a la ciutat. "Fem un pas més en el creixement de la xarxa de treball comunitari a Tortosa, una xarxa que ens permet reforçar la cohesió social i la convivència intercultural entre els diferents col·lectius que formen part del municipi", ha manifestat l'alcaldedeTortosa, JordiJordan.

Concretament, les empreses o agrupacions d'empreses que ahir van rebre el diploma van ser: Forestgym, ClubEsportiuFreestylelaPetja, FornRipollés, AUGUTE-SomInternet, SandoClementine, GestiónNaturalÒptics, NúriaFernándezAlbesa, ColorsPadelIndors, LoFlamenc, SuministrosMarcoSolé, AssociacióPropietarisPolígonIndustrialBaixEbre, AlsoCasalsInstal·lacions, BlauCleanBugaderiaIndustrial, Forés&CidCansaladers, FincalaVall, AviganTerralta, FarmàciaEscuderoBarberà, LaMardeFresc, MerkalCalçats, ValldepérezInstal·lacionsTècniques, Clinident, JabilTortosa i ClubNàuticl'Ampolla.

El lliuramentdelsdiplomes va tenir lloc ahir al vespre al salódeplens de l'Ajuntament i va anar a càrrec de l'alcalde; el regidord'AccióCívicaiComunitària, VíctorGrau i la regidora de PromocióEconòmica, PilarCaballé.

Les empreses podran fer servir el distintiu d'empresa col·laboradora amb el procés comunitari durant tot el 2024 i podran tornar-hi a optar l'any següent. Per accedir al distintiu les empreses han de promoure la inserciósociolaboral de persones acompanyades en el marc del procés comunitari; participar com a voluntaris en els diferents programes, accions i projectes o bé fer aportacions econòmiques, en serveis o espècies.
 
D'altra banda, ahir va tenir lloc l'onzena trobada de l'EspaideRelacióInstitucional del procés comunitari, al qual s'han afegit tres membres: la FundacióPereMata, AvantEbre i l'AssociaciódePropietarisdelPolígonIndustrialBaixEbre. En la reunió també va participar el coordinador de Respon.cat, JosepMariaCanyelles. Respon.cat és l'entitat de referència a Catalunya en termes de responsabilitat social empresarial.