Clara Peya actuarà a Alcanar en la nova programació de l’agenda cultural Cultiva’t

La pianista oferirà un concert el divendres 23 de febrer al Teatre Auditori per a presentar el seu nou àlbum “Corsé”

Un dels directes de Clara Peya
Un dels directes de Clara Peya | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
20 de desembre del 2023
Actualitzat a les 9:56h
L’Ajuntamentd’Alcanar treballa en els últims preparatius de la nova temporada de l’agendaculturalCultiva’t, que una vegada més s’oferirà durant els mesos de gener, febrerimarç.

Teatre, concerts, xerrades, prestacions de llibres o cinema formaran part de la variada programació d’activitats que s’ha organitzat des del Govern Municipal. 

Una de les propostes més esperades serà l’actuació que oferirà ClaraPeya el divendres 23defebrer al TeatreAuditori. Peya està considerada com una de les pianistes més transgressores del país, que en cada actuació aconsegueix transmetre una gran energia i sentiment a l’espectador. Sempre treballa amb el piano obres úniques i sorprenents que mostren la seua forta personalitat. 

El regidordecultura, XaviBarrera, ha destacat que “serà tot un tot un privilegi poder gaudir a Alcanar de l’actuació de Peya, una de les pianistes més reconegudes del moment gràcies al seu estil únic”. D’altra banda, afegia que l’actuació s’oferirà a un espai idoni com és el Teatre Auditori que reuneix totes les condicions artístiques i tècniques per a delitar-se amb el concert. 
 
Pel que fa a la programació de l’agenda cultural Cultiva’t, Barrera assenyalava que “una vegada més hem treballat per a confeccionar una agenda de qualitat, amb propostes per a tots els públics, que presentarem de forma oficial en les properes setmanes”.