Flix estudia convertir l’embassament en un camp de regates

L'embassament disposa de la distància suficient que precisa un camp de regates olímpic i actualment tan sols n’existeix un en tot Catalunya, el de Banyoles.

Visita de la Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat a l’embassament de Flix
Visita de la Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat a l’embassament de Flix | Ajuntament de Flix
Aguaita.cat
19 de desembre del 2023
Actualitzat a les 7:16h
La SecretàriaGeneraldel’Esport i de l’ActivitatFísica, AnnaCaulaParetas, ha visitat el moll de l’embassamentdeFlix acompanyada pel representantterritorial de l’Esport a les Terresdel’Ebre, JoanBarberà; el president de la FederacióCatalanadeRem, PacoPaz; la presidenta de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Norma Pujol; l'alcalde de Flix, FrancescBarbero; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Flix, Caco Casals; i representants del Club Nàutic Flix, Abigail Bertran i Óscar Grañena.

Durant la visita s’han abordat temes referents als teixit esportiu de la població, així com les iniciatives actuals i de futur. En este sentit, s’ha tractat amb especial atenció la proposta de convertir el moll cedit pel MinisterideTransicióEcològica en un nou accés al riu de dalt i habilitar l’embassament com a campderegates de banc mòbil. Caula ha vist en bons ulls la proposta i ha assegurat que es tracta d’un projecte esportiu singular que val la pena estudiar per donar-li suport, ja que l’embassament disposa de la distància suficient que precisa un camp de regates olímpic  i actualment tan sols n’existeix un en tot Catalunya, el de Banyoles.