Agustí Descarrega guanya el vint-i-novè «Concurs de Fotografia de la Terra Alta»

L’emergència climàtica i l’orgull rural, temes protagonistes de les imatges premiades al certamen terraltí

Fotografia guanyadora
Fotografia guanyadora | Agustí Descarrega
Aguaita.cat
19 de desembre del 2023
Actualitzat a les 3:26h
La fotografia titulada Crisiclimàticaienergètica, d’AgustíDescarregaSolà, s’ha alçat guanyadora en la categoria Lliure del 29è ConcursdeFotografia de la TerraAlta.

Així ho va considerar el jurat del certamen després de reunir-se el passat dijous, 14 de desembre, per resoldre l’edició d’enguany del concurs. La imatge en blanc i negre, on apareix una bombeta sobre la sorra de la platja i el fardelFangar de fons, alerta de la situació d’emergència climàtica i energètica en què ens trobem. De fet, juntament amb les imatges que mostren l’orgull rural del nostre territori, ha estat un dels temes que han protagonitzat les imatges premiades al certamen.

També en la categoria Lliure, el segonpremi ha estat per a BatistePlaSanz, amb la fotografia titulada Primavera, on un camp de roselles acapara el pla de la imatge.

En la categoriaTerraAltaArtística, la fotografia premiada ha estat Dimoni foc, de MisericòrdiaCabúsRuana, mentre que en la Terra Alta Turística, el jurat ha guardonat la fotografia CresoldeComte, presentada per DavidEsteveGras.