Amposta bull d’activitat amb la Fira de Santa Llúcia i l’activitat solidària de buscar el tió

Més de 90 famílies van participar en l’activitat "Anem a buscar el Tió", que ha recaptat 460 euros per a la Marató de TV3

Fira de Nadal d'Amposta
Fira de Nadal d'Amposta | Cedida
Aguaita.cat
19 de desembre del 2023
Actualitzat a les 3:28h
El MercatdeSantaLlúcia ha encetat les activitats nadalenques este diumenge, 17 de desembre a Amposta.

Esta vint vint-i-inquenaedició del Mercat va comptar amb una cinquantena de parades d’artesania, alimentació i comerç, així com la fira d’entitats, al carrer Major, la plaça de l’Ajuntament i el carrer Corsini.

La regidora de Comerç i Festes, AnnaTomàs, deia que "ens fa molta il·lusió poder celebrar 25 anys d’aquest Mercat", al que afegia que "per a l’ocasió s’ha preparat una mostra dels cartells d’estes 25 edicions a les escales de l’Ajuntament".

Tomàs també explicava que, al carrer Nou, s’ha instal·lat la decoració de les palomesdeNadal, feta per l’AssociaciódeMalaltsMentalsdelesTerresdel’Ebre, APASA i la Residència i Centredediadelagentgrand’Amposta, els quals també han preparat diferents elements per a les carrosses del Pare Noel i els Reis.

Paral·lelament, l’activitat solidària ’Anem a buscarelTió’ va recaptar un total de 460euros, que van destinats íntegrament a la MaratódeTV3, enguany dedicada a la salutsexualireproductiva.

Esta edició de l’activitat va reunir un centenar de famílies al voltant de la plaça Ramon Berenguer IV, on el pastor va guiar a les xiquetes i xiquets fins al parc municipal, on es trobaven els tions.

Durant el dia també es van dur a terme altres actes com la jornada Jotesdel’Ebre per la Marató, que va recaptar 240 euros; la inauguraciód’ArtLocal2023, al carrerMajor; o la FiradelLlibre de Segona.