La Fira de Nadal marca l'inici de les activitats nadalenques a l'Ampolla

Hi haurà parades de comerç local, restauració, tallers, manualitats i concerts

Un nen emocionat amb un regal
Un nen emocionat amb un regal | Pexels
Aguaita.cat
15 de desembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:46h

L'Ampolla viurà les festesdeNadal plenes d'il·lusió, màgia i activitats. El divendres15dedesembre, de les 15 a les 16.30 hores, l'Escola Mediterrani i l'AFA organitzen una cantadadenadalespelscarrers del municipi que finalitzarà al Casal Municipal, on l'AFA farà la festa de fi de trimestre per a l'alumnat de l'escola.

El dissabte16dedesembre, a la plaça Catalunya i a la zona de vianants, l'Ajuntament de l'Ampolla amb la col·laboració del comerç, empreses i associacions locals organitzen la FiretadeNadal amb parades de comerç i restauració de l'Ampolla, tallers, manualitats i concerts. A les 11 hores, serà la inauguració de la fira; a les 11.30 hores, tindrà lloc la recollida de cartes de l'ajudant del PareNoel; a les 12 hores, serà l'actuació musical a càrrec de l'Escoleta de Música Enharmonia; a les 16.30 hores, hi haurà una altra actuaciómusical a càrrec de l'EscoletadeMúsicaEnharmonia; a les 17.30 hores, tindrà lloc la recollida de cartes de l'ajudant del Pare Noel; a les 18 hores, hi ha programada l'actuació del grupVersióOriginal; i a les 22 hores, serà la cloenda de la fira.

L'endemà, el diumenge 17 dedesembre, a les 12 hores, al Poliesportiu Jordi Pitarque Ceprià, el ClubGimnàsticaRítmica oferirà l'exhibició de Nadal.

El dissabte23 de desembre, a les 20 hores, a l'Església Parroquial, hi haurà el concertdeNadal a càrrec de l'Escoleta de Música Enharmonia. L'endemà, el diumenge24dedesembre, a les 16 hores, a la plaça Catalunya, l'Associació Cultural 'Lo Rall' organitza una tardad'inflables i xocolatada i al voltant de les 17 hores arribarà el PareNoel, s'entregaran regals i hi haurà un TiódeNadal popular.

El dimecres27dedesembre, a les 17 hores, a la plaça Manel Ferré, el PatgeReial visitarà l'Ampolla per recollir les cartes de petits i gran per fer-ne entrega als Reis d'Orient.

 
Per acomiadar l'any, el diumenge31dedesembre, a les 20.30 hores, al Casal Municipal, es farà el sopar de la nit de Capd'Any amb l'orquestraPensylvania. L'hora d'obertura del Casal serà a les 20.30 hores, però de les 16 a les 19.30 hores es podrà anar-hi per preparar les taules.
 

Arribada dels Reis d'Orient
 

El divendres5degener, a les 18 hores, al port pesquer, hi haurà una festainfantil per rebre els Reisd'Orient. Després de la cavalcada pels carrers del municipi, els Reis d'Orient i els patges faran parada al Casal Municipal on entregaran els regals.
 
D'altra banda, l'Associació Cultural Sant Jordi promou un concursdepessebres. Les inscripcions estaran obertes fins al 21 de desembre i s'han de formalitzar al Centre Cívic. El dissabte6 de gener, dia de Reis, es farà l'entregadelspremis quan finalitze la Missa de l'Epifania del Senyor. També es pot compartir a les xarxes socials la fotografia del pessebre amb l'etiqueta #PessebresDelAmpolla2023 -per participar en el concurs, el jurat ha de venir a casa a valorar el pessebre-.
Arxivat a