El Nadal Jove de Tortosa obrirà les portes el pròxim 22 de desembre al pavelló firal de Remolins

El Saló Infantil i Juvenil oferirà un ampli ventall de tallers, activitats esportives i atraccions inflables durant les vacances de Nadal

Presentació de la propera edició de Nadal Jove a Tortosa
Presentació de la propera edició de Nadal Jove a Tortosa | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
14 de desembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:47h

L'AssociaciódeVoluntaris de Nadal Jove i l'AjuntamentdeTortosa han presentat avui la vint-i-novena edició de NadalJove, el Saló Infantil i Juvenil de Nadal que tindrà lloc del 22 de desembre al 3 de gener al pavellófiraldeRemolins.

El regidordeJoventut, VíctorGrau, i els representants de l'Associació de Voluntaris de Nadal Jove, DanaMontero i JonathanUceda, han presentat avui les activitats que es podran dur a terme al parc infantil, que compta amb la implicació d'un total de 40 voluntaris.

Quant als tallersinfantils n'hi haurà de sis temàtiques diferents: disfresses; pintar cares; plantació de llavors; saló de perruqueria i estètica; cultura popular i pintura. També es podran practicar esports com futbol, bàsquet o bàdminton i una gran zona dedicada a atraccionsinflables. "Nadal Jove és un parc infantil de referència a les Terres de l'Ebre, que inclou un ampli ventall d'activitats durant les vacances escolars", ha explicat el regidor de Joventut.

Pel que fa a l'horarid'obertura de NadalJove serà entre les 10.30 i les 13.30 i a la tarda de les 16.30 a les 20.30, a excepció del 25 de desembre i l'1 de gener que el parc només obrirà a la tarda. El preu de l'entrada serà de 4 euros pels infants i de 2 euros pels adults.

A més dels tallers i activitats esportives el Nadal Jove també rebrà la visita del pareNoel i les actuacions de la TunaFolk, la CollaGegantera, els CastellersdeTortosa i LlampecNois.

Arxivat a