La Fireta de Nadal torna a Roquetes este cap de setmana amb 46 expositors

Dissabte 16 de desembre per la tarda i diumenge 17 durant el matí es celebrarà la vint-i-novena edició de la Fira de Nadal a Roquetes

Este cap de setmana torna la Fireta de Nadal de Roquetes per dinamitzar el comerç local I de proximitat
Este cap de setmana torna la Fireta de Nadal de Roquetes per dinamitzar el comerç local I de proximitat | Roquetes Comunicació
Aguaita.cat
13 de desembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:47h

Dissabte 16 de desembre a la tarda i diumenge 17 durant el matí se celebrarà la vint-i-novena edició de la FiradeNadal a Roquetes.

Ubicada al PasseigRamónBosch, interior del MercatMunicipal i Plaça dels PaïsosCatalans, l'edició del 2023 serà una de les més participatives dels últims anys. Parades de comerç local, productes artesans, associacions, creadors i creadores s'aplegaran junts a la fireta creant un espai màgic per gaudir amb una exposició de dioramanadalenc, actuacionsmusicals, tallers i balls espectaculars.

Enguany, i com a novetat, ens acompanyarà un trenet amb l'objectiu d'apropar la gent a la fireta amb diverses parades tant a Roquetes com a la RavaldeCristo. Una iniciativa impulsada per l'ÀreadeDinamitzacióEconòmica de l'AjuntamentdeRoquetes per fomentar el consumlocal. Els tiquets per poder pujar al trenet s'aconsegueixen fent una compra superior de 15 € a qualsevol dels comerços del municipi que s'han adherit a la campanya. Amb aquesta iniciativa es preveu injectar 18.000 € al comerç de la ciutat.

També i com a acte destacat, dissabtetarda, hi ha la visita dels PatgesReials per recollir les cartes dels xiquets i xiquetes amb la necessària implicació, una vegada més, del Patronat de Festes.

Diumenge, i coincidint en la MaratódeTV3, seran moltes les activitatssolidàries per recaptar fons per a la festa de la solidaritat del nostre país.
 
Per tot plegat, ens espera un cap de setmana carregat d'activitat a Roquetes per donar tret de sortida unes festes de Nadal màgiques i on s'espera la visita de molta gent del territori per gaudir de cadascun dels actes programats.