Més de 40 paradistes participaran en la Fira de Nadal al nucli antic de Tortosa

La mostra tindrà lloc del 15 al 17 de desembre al carrer de la Rosa, plaça de la Cinta i la plaça de l'Absis

La regidora de comerç, Sònia Rupérez ha presentat la Fira de Nadal 2023 a Tortosa
La regidora de comerç, Sònia Rupérez ha presentat la Fira de Nadal 2023 a Tortosa | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
12 de desembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:47h

Més de 40paradistes participaran el pròxim cap de setmana en la FiradeNadal de Tortosa, que tindrà lloc al nucliantic. La fira obrirà el divendres a la tarda i tant dissabte com diumenge es podrà visitar entre les deu del matí i les nou del vespre. La regidoradeComerç, SòniaRupérez, ha presentat avui el programa d'activitats i el cartellde la fira que ha estat dissenyat per l'alumne de l'IESdel'Ebre,RogerMartí, que està fent pràctiques a l'Ajuntament.

Enguany s'han modificat les dates habituals de la Fira de Nadal, després de pactar-ho amb els comerciants, i s'ha optat per traslladar-la al cap de setmana posterior al pont de desembre per tal d'afavorir les vendes.

"El fet de celebrar la Fira de Nadal en unes dates més properes a Nadal potenciarà encara més les vendes", ha dit Rupérez. A la fira hi haurà artesans, parades del sector de l'alimentació, productes de quilòmetrezero i tota mena de guarniments de decoraciódeNadal. També hi haurà una àrealúdicainfantil situada al carrerSantFelipNeri.

A més, durant tot el cap de setmana s'han programat activitats en el marc de la Fira de Nadal, entre els quals cantadadenadales amb el corlaBinota i el corARTS; coreografiesnadalenques amb l'AssociaciódeSevillanesPunt i a part; un recorregut per la fira de la bicicletaamb el pianomòbil del festivalToca'm; espectaclesinfantils i un espectacleitinerant, 'UnNadaldecolors', que s'iniciarà a la plaçadel'Absis i recorrerà els carrers comercials de la ciutat. "La Fira de Nadal de Tortosa està plenament consolidada, és una fira que promociona l'activitat econòmica i de lleure del nucli antic i de tot el comerç de Tortosa", ha dit la regidora de Comerç.

Finalment, la programació d'activitats de Nadal es complementa amb la pistadegel, el NadalJove, el Tió a la plaçadel'Ajuntament, que tindrà lloc el dia 23 a la tarda i les activitats organitzades per l'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa i les associacions de veïns dels diferents barris, un programa que podeu consultar a www.tortosa.cat .

Arxivat a