La Fira Artesana de Santa Llúcia d'Alcanar es consolida amb la seua cinquena edició

Els paradistes de Santa Llúcia oferiran productes necessaris per a guarnir la llar per les festes nadalenques

Parada nadalenca
Parada nadalenca | Arxiu
Aguaita.cat
12 de desembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:48h

El diumenge, 17 de desembre, torna la FiraArtesana i de ComerçLocal de SantaLlúcia a Alcanar. Es podrà visitar al seu lloc habitual, a la plaça Lluís Companys, de 10h a 18h.

Els paradistes de Santa Llúcia oferiran productes necessaris per a guarnir la llar per les festes nadalenques des d'arbres i tions, fins a les indispensables figures del pessebre, així com altres objectes de decoració i de cura personal.

Enguany, a la ja tradicional cantadadeNadales per part dels alumnes de l'EMMA, s'incorporen activitats per als més menuts i menudes de casa com, un tallerdegloboflèxia, per a infants a partir de 6 anys de la mà de RosaARS; tallers de treballsmanualsnadalencs i un Storytime "SavingChristmas" per part de Kid&Us on també hi haurà un pintacares per a infants de 3 a 8 anys.

I moltes sorpreses més com l'aparició del FolletdeNadal durant la jornada. 

 
MeritxellUlldemolins, regidora de ParticipacióCiutadana convida a tothom a assistir a la fira, explicant que "la fira és una finestra per a dinamitzar el comerç local i artesà i consolida l'aposta del municipi pels productes de proximitat."
 
Anima a tothom a assistir a la fira, ja que "es tracta d'una iniciativa d'unió, de família i de poble". 
Arxivat a