La Fira de Mostres d'Amposta tanca amb més de 30.000 assistents

Balanç positiu de la fira multisectorial d’Amposta, que s’ha celebrat del 6 al 9 de desembre

Imatge de la darrera edició de la Fira de Mostres d'Amposta
Imatge de la darrera edició de la Fira de Mostres d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
11 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:38h
Més de 30.000 persones han passat per la FiradeMostresd’Amposta, del 6 al 9 de desembre. Tant organitzadors com expositors es mostraven satisfets de l’esdeveniment, que aquest any ha durat un dia menys, però ha constat de quatre espais on s’ha desenvolupat l’activitat: el recinte firal, l’espaiEbreEvents, la zona eqüestre i l’auditori municipal. L’alcalde d’Amposta, AdamTomàs, valorava que "el temps ens ha acompanyat i la gran majoria de paradistes estan satisfets".

Esta ha estat també la primera Fira de Mostres amb InésMartí al capdavant de la regidoriadeFires, al qual Tomàs reblava que "la forma de treballar del nou equip ha encaixat perfectament amb la dinàmica d’aquests últims anys". En este sentit, la regidora explicava que les activitats dels tres espais han tingut una bona acollida en tota la seva diversitat, des de les mostres eqüestres a les diferents gales o les demostracions de cuina i la desfilada de moda a Ebre Events.

Davant la bona acollida de les activitats de l’espaiEbreEvents, l’alcalde explicava que "de cara l’any vinent estem plantejant alguns canvis tant en l’enfocament com per aprofitar el pavelló de les pistes. Els paradistes ens ho han demanat", afegia. Més enllà del nou pavelló que es projecta per a un futur, Tomàs deia que s’estan plantejant buscar un encaix per a les diferents activitats que s’organitzen al desembre. "Hem d’estudiar la possibilitat d’unificar les activitats nadalenques amb la Fira i continuar actualitzant-la, perquè és evident que el món del comerç ha evolucionat molt en 60 anys i no ens podem quedar estancats", tancava.