Camela actuarà a l’Aldea en el marc del Sun Rice Festival

L'esdeveniment musical se suma a la Fira de l'Arròs el Comerç que tindrà lloc a l'abril

Dionisio Martín Lobato y María de los Ángeles Muñoz Dueñas, components de Camela
Dionisio Martín Lobato y María de los Ángeles Muñoz Dueñas, components de Camela
Redacció
05 de desembre del 2023
Actualitzat a les 8:19h
El grup musical Camela actuarà a l’Aldea en el marc del Sun Rice Festival, que se celebrara el 19 i 20 d’abril del 2024, durant la Fira de l’Arròs i el Comerç de l’Aldea. Mítics Club i l’Ajuntament de l’Aldea oferiran un “espectacle únic i diferente” dins de la propera edició de la Fira, segons destaca l’Ajuntament, amb cultura, tradicions, gastronomia i música.

Dintre de la variada oferta musical i cultural destaquen els caps de cartell José de las Heras, dj i productor de reggaeton i el mític duet Camela, que acompanyaran musicalment unes jornades dedicades al producte per excel·lència del Delta, l’arròs. I, a la part gastronòmica, dos dies per gaudir de degustacions de sushi i arrossos de tota mena, entre moltes més activitats

Joaquim López Gilabert, CEO de Mítics i del Pla dels Catalans i promotor del Sun Rice Festival, afirma que “unir gastronomia i música a l’Aldea és una de les accions que més il·lusió em fa. La població que ens ha vist nàixer i créixer viurà un esdeveniment gastronòmic i musical d’un gran nivel”.

El Sun Rice Festival és una experiència creada per Mítics Club, l’espai discoteca de l’Aldea ubicat al recinte del Pla dels Catalans. L’experiència que avala l’establiment en l’organització de festes i esdeveniments gastronòmics es veurà reflectida al recinte de festes de l’Aldea durant la 18a Fira de l’Arròs de la localitat del Baix Ebre.

Programació:

Divendres 19: degustació de sushi a la Fira de l’Arròs amb activitats musicals i culturals. A la nit, música amb diversos artistes liderats pel cap de cartell José de las Heras.
Dissabte 20: degustació d’arrossos i activitats musicals durant tot el dia. A la tarda, actuarà com a teloner el grup de rumba Toni Cayena i després el  concert en directe de Camela. A la nit, festa Mandanga, amb els millors Dj's del territori que oferiran  una sessió amb els millors èxits comercials.

Mítics Club és un espai discoteca ubicat a l’Aldea, a l’interior del recinte del Pla dels Catalans. Inaugurat oficialment l’estiu del 2021, s’ha convertit en un punt de trobada al sud de les Terres de l’Ebre, on anar de festa tant a l’hivern com a l’estiu. La discoteca compta amb marques pròpies, com Mítics 90, basada en música remember; LoudClub, de música techno, o Lo Vuelo, de música comercial i reggaeton. I, a més, l’espai es pot llogar per festes privades i acull festivals com l’International Dub Gathering.