Detenen un home al Pinell de Brai per temptativa de robatori en un domicili on havia viscut

Els Mossos investiguen si l'arrestat està relacionat amb altres robatoris al municipi que s'han produït durant els últims mesos

Dos agents dels Mossos d'Esquadra, en imatge d'arxiu
Dos agents dels Mossos d'Esquadra, en imatge d'arxiu | Europa Press
Nació
23 de novembre del 2023
Actualitzat a les 14:31h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 41 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força en grau de temptativa al Pinell de Brai, a la Terra Alta. L'arrestat va entrar en un domicili on anteriorment havia viscut, amb una còpia de les claus que tenia. A l'interior, l'actual resident estava dormint i va sentir que la porta es tancava "de manera brusca i sorollosa".

Els fets van passar el 4 de novembre als volts de les quatre de la tarda. A aquella hora, un agent dels Mossos fora de servei va veure un home que sortia de l'edifici "ràpidament i amb actitud vigilant". La investigació ha permès identificar l'investigat, que no es descarta que estigui relacionat amb altres robatoris que s'han produït al poble.

L'agent dels Mossos fora de servei va parlar amb els veïns després de veure un home sortir de l'edifici amb una motxilla a l'esquena i amb actitud sospitosa. Als habitatges del bloc no es va trobar a faltar res, no hi havia cap porta o pany forçats, però cap dels pocs veïns que hi viuen havien rebut visites.

Una de les veïnes va explicar al policia que feia poca estona havia sentit com algú tancava la porta del seu domicili bruscament. Els fets coincidien amb el moment que l'agent va veure l'home sortir de l'edifici.

La investigació ha permès localitzar i arrestar l'investigat aquest dimecres, que ara viu en un altre municipi. Després de declarar en seu policial, ha quedat en llibertat a l'espera de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.