Les obres d’ampliació del CAP Roquetes avancen a bon ritme

S’espera que el nou espai puga entrar en funcionament l’any 2024

Obres d'ampliació del CAP Roquetes
Obres d'ampliació del CAP Roquetes | ICS Ebre
Aguaita.cat
21 de novembre del 2023
Actualitzat a les 11:13h
Al mes de juliol van començar les obres d’ampliació del CAPRoquetes que té com a objectiu principal traslladaractivitat de rehabilitacióambulatòria. A hores d’ara ja es pot observar l’estructura i la volumetria de l’edifici, de fet, els treballs estan avançant al ritme establert.

Esta setmana s’han iniciat les obres per a l’ampliació del Centred’AtencióPrimària (CAP) Roquetes, al Baix Ebre. L’ampliació suposarà una inversió de 2.907.990,69 €, finançats amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration), i ampliarà amb una superfície de 1.068 metres quadrats l’actual CAP. L’ampliació té com a objectiutraslladar l’activitat de rehabilitacióambulatòria del CAPBaixEbre i part de la rehabilitacióambulatòria de baixa i mitja complexitat de l’HospitaldeTortosaVergedelaCinta (HTVC). S’espera que el nou espai pugui entrar en funcionament l’any 2024.

L’ampliació consistirà en un edifici annex a l’actual CAP Roquetes que constarà d’una àrea de recepció de 120metresquadrats, una àrea tècnica de gairebé 600 metres quadrats que inclourà gimnàs, vestidors, 15boxs de tractaments i fins a 8sales, entre elles unad’hidroteràpia i, finalment, àreesdesuport i de personal.
 
L’objectiu d’esta ampliació és traslladar l’activitat de rehabilitació ambulatòria de baixa i mitjana complexitat de l’HTVC al nou espai, amb la finalitat de destinar els espais actuals a activitats assistencials específiques d’un hospital de referència. A més, es pretén acostar aquests serveis als usuaris mitjançant una ubicació més accessible per a la població. Així mateix, esta ampliació permetrà traslladar l’activitat de rehabilitació del CAP Baix Ebre, que facilitarà poder destinar nous espais a consultes polivalents per dur a terme activitat assistencial de diferents serveis del territori.