08
de novembre
del
2023
Actualitzat
a les
16:12h
El proper dissabte dia 18 de novembre la Diputació de Tarragona convida la ciutadania a fer un tast d’oli per descobrir, aprendre i comprendre les qualitats d’un dels productes més preuats de la demarcació: l’oli d’oliva verge extra (OOVE).
En este tast, guiat per l’expert Eudald Salvat, membre del panell de tast d’oli de Catalunya, es posaran en valor les propietats organolèptiques d’este producte: l’aroma, el gust, l'olor i la textura de l'oli d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació de Tarragona: DOP Siurana, DOP Baix-Ebre Montsià i DOP Terra Alta. En el taller s’aprendrà a diferenciar un oli comercial d’un oli d’oliva verge extra.
El tast és gratuït i té una durada aproximada d'una hora. Les places són limitades i s'atendran per ordre d'inscripció, que es pot fer des de la web de la Diputació de Tarragona.
En este tast, guiat per l’expert Eudald Salvat, membre del panell de tast d’oli de Catalunya, es posaran en valor les propietats organolèptiques d’este producte: l’aroma, el gust, l'olor i la textura de l'oli d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació de Tarragona: DOP Siurana, DOP Baix-Ebre Montsià i DOP Terra Alta. En el taller s’aprendrà a diferenciar un oli comercial d’un oli d’oliva verge extra.
El tast és gratuït i té una durada aproximada d'una hora. Les places són limitades i s'atendran per ordre d'inscripció, que es pot fer des de la web de la Diputació de Tarragona.