Inaugurat el bufet de sushi de 1.300 metres quadrats a Roquetes

L'alcalde, Ivan Maigí, ha agraït la trentena de llocs de treball creats per l'empresa i "la seua aposta pel municipi i el territori"

L'alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Magí inaugurant el nou restaurant de Sushi a Roquetes
L'alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Magí inaugurant el nou restaurant de Sushi a Roquetes | Roquetes Comunicació
Aguaita.cat
08 de novembre del 2023
Actualitzat a les 16:04h
El restaurant de menjarjaponésKoyoSushi (K10Sushi) ha inaugurat el seu restaurantbufet a Roquetes, convertint un local de 1.300 metres quadrats al polígondelaRavaleta, prop de la carreteraC-12, en un impactant restaurant amb diversos espais i capacitat per a 300 comensals. Dissenyat per arquitectes italians, el nou local, crea una atmosfera d'avantguarda. A part dels cuiners, el restaurant compta amb robots que servixen el menjar a les taules.

L'alcaldedeRoquetes, IvanGarciaMaigí ha agraït a l'empresa la seua aposta per Roquetes ja que, sosté, este fet repercutirà de manera positiva en la resta de teixit empresarial del municipi. "Esta inauguració no només és una fita en la gastronomia local, sinó que també ha generat una trentena de llocs de treball", ha declarat.

També ha ressaltat que els productesculinaris que s'utilitzen al nou restaurant de sushi del BaixEbre són productesdelterritori (com arròs, tonyina...) i per tant l'empresa aposta per beneficiar a les Terres de l'Ebre econòmicament.
 
 
 
 
 
Roquetes Comunicació