Aprovades les ajudes per als quatre pobles riberencs que no formen part de la zona 1 del PENTA

La subvenció de 40.000 euros es destinarà a millorar infraestructures locals de Benissanet, Ginestar, Miravet i Rasquera

Consellers del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre durant la sessió plenària
Consellers del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre durant la sessió plenària | Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Aguaita.cat
31 d'octubre del 2023
Actualitzat a la 13:28h
El ple del ConsellComarcal de la Riberad'Ebre ha aprovat per unanimitat este dilluns les bases per la concessió de subvencions per compensar els quatrepobles que no formen part de la zona1 del PENTA. Es tracta dels municipis de Benissanet, Ginestar, Miravet i Rasquera. La convocatòria està dotada amb 40.000euros i deriva del conveni que cada any signen l'enscomarcal i l'AssociacióNuclearAscóVandellòsII (ANAV). Els ajuts es destinaran a projectes de millora de les infraestructures locals de les quatre poblacions esmentades, ja que els seus ajuntaments no es poden acollir als ajuts derivats de l'aplicació dels plans d'emergència nuclear.

Per això, el Consell Comarcal gestiona anualment una partida, que reparteix a parts iguals entre els quatre municipis. En concret, de 10.000 euros per consistori. El termini per presentar els projectes és fins al 20 de novembre. Les obres hauran d'estar executades i justificades abans del 15 de desembre.