Decomissen 40 quilos de peix sense etiquetar ni documentació al port de les Cases d'Alcanar

Els agents van trobar diverses bosses amb llenguados en dos embarcacions que tornaven de pescar

Aguaita.cat
23 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 14:21h
Bosses de Peix interceptat pel Seprona al Port de les Cases d'Alcanar
Bosses de Peix interceptat pel Seprona al Port de les Cases d'Alcanar | Guàrdia Civil
Agents del Seprona van decomissar40quilos de peix sense etiquetar ni disposar de documentació al port de lesCasesd'Alcanar el dia 19 passat. Segons el comunicat policial, diverses patrulles uniformades que controlaven el compliment de la normativa de les captures van detectar moviments de bosses plenes de peix al voltant del recinte i van constatar que no disposaven de documentació. En un control a dues embarcacions que tornaven de pescar van trobar, ocults entre els aparells, diverses bosses amb llenguado i llenguado tasconer. El producte van ser immobilitzat i precintat perquè no disposava d'etiquetes ni documents de traçabilitat.

La GuàrdiaCivil va donar compte del cas al Departamentd'AccióClimàtica i va lliurar el peix a una entitatbenèfica de la població amb el compromís que passés els pertinents controls sanitaris.
 
El cos ha assegurat que està intensificant els controls sobre activitats pesqueres a la província dins del Pla Anual Integral d'Activitats Pesqueres dels ministeris de l'Interior i Agricultura.