Detingut un jove de vint-i-un anys com a presumpte autor de dos robatoris en un bar de Bot

El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Gandesa el passat 15 d’octubre i es va decretar la seua llibertat amb càrrecs.

Pla general de Bot, a la Terra Alta
Pla general de Bot, a la Terra Alta | Arxiu
Aguaita.cat
18 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 10:03h
Els Mossosd’Esquadra de Gandesa van detenir el passat 13 d’octubre un home de vint-i-un anys com a presumpteautor de dosrobatorisambforça ocorreguts en un bar de la localitat de Bot (Terra Alta).

Anteriorment els agents havien estat informats que entre els passats 6 i 9 d’octubre s’havien produït dos robatoris amb força en un mateix establiment de restauració de Bot.

Segons la denuncia rebuda de l’interior del bar van ser sostrets gran quantitat de menjar i begudes, aparells electrònics i diners per un valor aproximat de 2.800 euros.

Els agents van iniciar una investigació que va permetre, el passat 13 d’octubre, identificar i detenir un jove de 21 anys com a presumpte autor dels dos robatoris.

En el domicili familiar del detingut van ser recuperats la major part de menjar i efectes sostrets en el robatori al bar juntament amb altres objectes de dubtosa procedència.

Les indagacions sobre una moto-serra recuperada ha permès relacionar-la amb un furt ocorregut en un domicili de la mateixa localitat de Bot el passat dia 7 d’octubre, per la qual cosa el jove arrestat també ha estat investigat per este fet delictiu.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si esta persona pot estar relacionada amb l’autoria d’altres fets delictius ocorreguts a la zona.


El detingut va passar a disposició del jutjatdeguàrdiadeGandesa el passat 15 d’octubre i es va decretar la seua llibertatambcàrrecs.