Gebre estrena «Sobretaula», el nou videoclip de la banda ebrenca

La banda de pop-rock originària de Flix presenta la nova cançó del seu disc "S'està fent tard", presentat este any

La banda de Flix presenta el seu nou videoclip Sobretaula
La banda de Flix presenta el seu nou videoclip Sobretaula | Gebre (Cedida)
Aguaita.cat
16 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 11:32h
Gebre presenta el videoclip del nou senzill Sobretaula. Al llarg de tres minuts, la banda recrea diferents escenes després d’un àpat. El clip musical ha estat realitzat per la classe del màster en creació fotogràfica i nous formats audiovisuals de l’ESCAC impartit per AlbertPons de CARMELTV. Esta productora barcelonina ha dirigit videoclips de Tarta Relena, La Ludwig Band i Maria Arnal i Marcel Bagés.

Sobretaula és una cançó de pop elegant influenciat per les melodies dels anys 60 amb un filtre del pop britànic de finals dels 90. Recorda a bandes com Camera Obscura o Belle & Sebastian. 

La cançó canta a les sobretaules amb una nostalgia optimista. Ens transporta a aquelles converses, moments i records que hem passat amb a algunes persones que han format part de la nostra vida. 

Les altres dos cançons que completen l’EP són Encarasentoelvent i S'estàfenttard, que dóna nom al disc que van estrenar la darrera primavera.

EL GRUP 


Gebre és un grup de power pop en ebrenc que segueix l’estela de bandes que als 90 van esclatar a l’escena alternativa, com The Lemonheads, Matthew Sweet o Weezer. 

La banda va debutar l’any 2019 amb l’EP ‘Marçà-Falset’, escollit com un dels cinc millors debuts de Catalunya segons la revista Mondosonoro. A la primavera de 2021, en plena pandèmia, els ebrencs publiquen ‘Riu amunt’ (Indian Runners), el seu primer disc, amb el que van girar per sales i festivals de tota Catalunya superant la xifra dels 25 concerts. Amb el nou EP ‘S’està fent tard’, ja hi ha programada una gira amb 6 concerts.