L’Ajuntament de Deltebre treballa per enllestir les obres de la Cambra Agrària de Jesús i Maria

Les diferents entitats amb seu a l’equipament podran fer ús de les instal·lacions amb unes condicions òptimes.

Aguaita
10 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 12:30h
Obres de millora a la Cambra Agrària de Jesús i Maria, a Deltebre
Obres de millora a la Cambra Agrària de Jesús i Maria, a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
Des de fa unes setmanes, l’AjuntamentdeDeltebre està duent a terme les obres d’adequació  i de millora de la CambraAgràriadeJesúsiMaria. Unes obres que, tal com ha remarcat l'alcalde, Lluís Soler, esdevenen necessàries “per realçar el nostre patrimoni històric i per facilitar que els veïns i veïnes, com també les entitats i associacions, puguen gaudir novament d’aquest equipament”.  

Amb estes obres, per una banda, el centre de Jesús i Maria disposarà novament d’un  espai adaptat, accessible i climatitzat per a realitzar actes, xerrades, conferències, tallers, etc. Per altra banda, les diferents entitats amb seu a l’equipament podran fer ús de les  instal·lacions amb unes condicions òptimes. 

Les obres executades consisteixen en la rehabilitació interior, la renovació dels banys, la  reparació de finestrals i portes, la instal·lació d’un ascensor, la millora de la il·luminació interior  i també les corresponents reparacions necessàries. En total, el cost de les obres ascendeix a  149.569,61 €. Una part d’aquest import, 69.992,01 €, ha estat sufragat a partir d’una subvenció  LEADER. 

Esta actuació dona continuïtat a les obres d’adequació i dignificació del centre de Jesús i  Maria que s’estan impulsant des de l’Ajuntament de Deltebre, les quals es van iniciar amb la  construcció d’un pàrquing i la millora de les instal·lacions esportives, i van continuar amb la  urbanització i pavimentació de l’avinguda La Pau.