Troben el cos d'una dona a la platja de l'Arenal de l'Ampolla

Es tracta d'una veïna de Tortosa de 70 anys

Aguaita.cat
05 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 15:17h
Platja de l'Arenal, a L'Ampolla (Baix Ebre)
Platja de l'Arenal, a L'Ampolla (Baix Ebre) | Google Maps
 Una dona de 70anys va ser trobada morta, la tarda d'este dimecres, a la platjadel'Arenal de l'Ampolla.

Cal recordar que durant el mes d'octubre ja no hi ha servei de vigilància i socorrisme a les platges.

LaPoliciaLocaldel'Ampolla es va personar en un primer moment fins al  lloc dels fets. Després van avisar a Mossosd’Esquadra. S'està a l'espera dels resultats de l'autòpsia per conèixer les causes que li van causar la mort.
 
La Policia Local de l'Ampolla va ser qui va visualitzar el cos de la dona i els agents de la Policia Local van activar a Mossos d'Esquadra mitjançant la sala de coordinació policial. Al lloc van acudir una dotació de la Policia Marítima i una de seguretat ciutadana dels Mossos. La Policia Marítima va ser qui va treure el cos amb la col·laboració de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Un matrimoni veí de Tortosa havia acudit a la platja De l'Arenal per passar el dia, a la zona de LoGoleró. El marit va trobar a faltar la seua esposa i va començar a buscar per tota la platja mentre un testimoni alertava al 112 segons ha avançat el DiarideTarragona.

La Policia Local, amb uns prismàtics, van veure un cadàver flotant a l'aigua. En coordinació amb la Policia Marítima i els Mossos d’Esquadra van recuperar el cos, sense signes vitals.

Posteriorment un metge va certificar la mort.