La Policia Local d’Amposta deté un jove que tenia dos ordres de recerca i captura per robatori

La trucada d'un veí va alertar als agents que dos joves estaven intentaven realitzar pintades a un vehicle estacionat

La Policia Local d’Amposta va detenir el jove que tenia dos ordres de Cercs i captura per robatori i furt
La Policia Local d’Amposta va detenir el jove que tenia dos ordres de Cercs i captura per robatori i furt | Policia Local d'Amposta
Aguaita.cat
05 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 11:49h
La PoliciaLocald’Amposta ha detingut este dijous a la matinada un jove de 22anys d’edat, veí de Montroig que tenia dosodres de recercaicaptura, una d’un jutjat de Reus per un robatorienforça i l’altra del jutjat de Falset per un delicte de furt. El detingut ha passat este dijous al matí a disposició judicial.

Els fets van ocórrer la nit de dimecres a dijous. El 112 rep una trucada d’un veí d’Amposta que dosjoves estaven intentaven realitzarpintades a un vehicleestacionat i que, en recriminar-los esta activitat, els joves l’havien amenaçat. La patrulla de la Policia Local es trasllada al lloc dels fets i troben als dos joves asseguts prop de la zona facilitada a l’avís del 112, un dels quals concordava amb la descripció facilitada. Durant l’escorcoll als joves es localitzen dos esprais de pintura i dos encenedors, que són decomissats i es comprova que el vehicle no mostra cap desperfecte.

Un cop realitzades totes les comprovacions sobre la identitat dels joves, s’observa que un dels jos té, des de finals de 2022, dos ordres de recerca i captura, a més de diversos antecedents d’àmbit patrimonial. La Policia Local l’ha detingut i ha passat a disposició judicial.