La Sala Legend d'Amposta lamenta la pèrdua de vint llocs de treball arran del tancament

La direcció del local ha emès un comunicat valorant el tancament de la popular discoteca d'Amposta

Façana exterior del local de la Lira Ampostina que es llogava per a l'activitat de la discoteca Legend
Façana exterior del local de la Lira Ampostina que es llogava per a l'activitat de la discoteca Legend | Jordi Marsal
Aguaita.cat
05 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 10:53h
La SalaLegendd'Amposta he emès un comunicat per valorar els darrers aconteixements produïts al voltant del local que els han costat la seua continuïtat, arran d'una barallaentrejoves, el passat cap de setmana a la PlaçadelMercat, a Amposta.

"Des de la sala Legend Music Club sentim informar als nostres clients que les sessions previstes per a la propera temporada queden cancel.lades. Des de fa 7 anys, el nostre objectiu ha estat recuperar l'ocinocturn a Amposta, municipi referent a les Terres de l'Ebre, oferint nits d'oci segur a la gent del territori i, sobretot, als ampostins i ampostines que ara amb el tancament es queden sense opció", lamenten.

"Una baralla a l’exterior del local, aquest dissabte passat, ha estat el desencadenant d’aquesta decisió presa pel govern municipal i els propietaris de l’edifici.Des de la Legend defensem que sempre hem vetllat per la seguretat dels clients. Per això, al llarg del que han durat les sessions, hem disposat sempre del servei de seguretat privada professional per vetllar per la protecció dels assistents a la sala i així evitar-hi altercats a l'interior.
L'àmbit d'actuació dels professionals de seguretat privada contractats per la discoteca, formats per a donar una resposta immediata, és exclusivament l'interior de la sala.
Qualsevol aldarull o incident que ocorri a la via pública és competència dels agents d'autoritat pública del territori. És a dir, la nostra seguretat privada no pot actuar fora al carrer", defensen des de la discoteca.

Els responsables de la sala lamenten les pèrduesdetreball que ocasionarà el tancament de l'activitat ja que laLira, propietària del local no els renovarà el lloguer i des de l'Ajuntamentd'Amposta no se'ls atorgara la llicència com a sala de ball.

"Ho lamentem en especial pels nostres més de 20treballadors. Persones de totes les edats, amb molta empenta i professionalitat, que durant cada sessió donen el millor de sí mateix i ara, per una decisió política, perden la seva feina.
Des de la Direcció us volem transmetre el nostre sentiment d'injustícia i dir-vos que seguim apostant per vosaltres i tan de bo puguem seguir fent equip com fins ara hem fet", afirmen.
  
La direcció de la discoteca agraix als seus clients la fidelitat durant tots estos anys assenyalant que ells no són el problema com s'ha intentat donar a entendre.

"El problema no sou vosaltres. El problema són quatre subjectes que no tenen res a perdre i adopten les mateixes conductes vagin on vagin. Qui no ho veu és perquè no ho vol veure", conclouen.