Comença la crida anònima al triatge del Servei d’Urgències de l’Hospital Verge de la Cinta

Esta nova funcionalitat s’ha instaurat després que haja finalitzat l’obra d’ampliació i millora de l’àrea d’Urgències per millorar la confidencialitat dels pacients

Pantalla on apareix el número del següent pacient que serà atès a l'àrea d'urgències de l'Hospital Verge de la Cinta
Pantalla on apareix el número del següent pacient que serà atès a l'àrea d'urgències de l'Hospital Verge de la Cinta | ICS Ebre
Aguaita.cat
04 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 16:22h
Esta setmana ha començat la cridaanònima a través de les pantallesTeseo al Serveid’Urgències de l’HospitalVergede la CintadeTortosa per accedir al triatge i des d’aquí als serveis posteriors. L’actuació s’emmarca dins el pla de desplegament del sistemaTeseo a tots els centresdesalut de les Terresdel’Ebre que està portant a terme la GerènciaTerritorialdel’ICS.

En entrar al Serveid’Urgències, les persones usuàries es poden dirigir al taulell com de forma habitual, allí se’ls entrega un tiquet després d’identificar-se. Posteriorment, i en funció de la urgència de cada cas, a les pantalles de televisió ubicades a la sala d’espera apareix, acompanyat d’un avís sonor, el codi del tiquet de l’usuari i el número de la sala a la qual ha d’entrar, activat pels mateixos professionals.

Gràcies a esta aplicació, la crida dels pacients és molt més ràpida i, a més, s’evita dir-ne el nom davant la resta de persones que es troben a la sala d’espera, fet que permet millorar la confidencialitat.

Esta nova funcionalitat s’ha instaurat després que haja finalitzat l’obra d’ampliació i millora de l’àrea d’Urgències de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; culminant el procés de renovació tecnològica de l’equipament d’este ervei per tal de millorar l’atenció de les persones ateses.
 

Cada pacient disposa d'un número per evitar donar les dades personals en veu alta Foto: ICS EBRE

 

Continua el desplegament de Teseo a l’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre


En el marc de la implantació del projecte de caixers digitals Teseo a l’ICS Terres de l’Ebre, aquest estiu també s’han incorporat les funcionalitats d’admissió i gestió de tràmits als CAP de laRàpita, l’Aldea, l’Ampolla i Roquetes.

En trobar-se presencialment al centre, el primer pas que ha de seguir la ciutadania és la identificació i l’admissió per mitjà de la targeta sanitària individual (TSI) als caixers Teseo de l’entrada del centre. D’esta manera, a banda d’aconseguir l’anonimat, també s’agilitzen les cues per a rebre atenció i realitzar tràmits als taulells.

En el cas del sistema d’admissió, s’imprimix un tiquet amb el número de sala d’espera o consulta assignada i el codi identificatiu del pacient que apareixerà a la pantalla Teseo quan siga el seu torn.